heading

heading

Outdoor

LIBERTY LOUNGE KOLEKCIJA

Visokokvalitetni, udoban, te istovremeno prestižan namještaj koji pomaže u promicanju osjećaja maksimalnog blagostanja na otvorenom - na potpuno fleksibilan i prilagođen način. Princip je jednostavan: odaberite modul za sjedenje, modul naslonjača i, prema potrebi, modul s naslonima za ruke i spojite ih pomoću testiranog plug-in sistema.

Izbor od preko 70 pojedinačnih modula omogućava kombiniranje dnevnog namještaja na bezbroj načina, prilagođeno prostoru i željama.

Također, nudimo širok izbor boja tekstilnih presvlaka za vanjsku upotrebu sa posebnim “Lotus Blossom” efektom što znači da tekućina jednostavno kliže s namještaja, kao i atraktivne dodatke koji će dodatno pridonijeti dizajnu.


Liberty - više slobode za Vas!

stats

heading

Indoor

LIBERTY GASTRO KOLEKCIJA

Granice su stvar prošlosti. Modularnim sustavom Liberty i kombinacijom različitih elemenata svoj restoran možete prilagoditi svakoj prilici. Sve tkanine u Gastro kolekciji otporne su na UV-zračenja, kao i na vodu i prljavštinu. Effekt “Lotus Blossom” omogućava, kao i u Liberty Lounge kolekciji, da tekućine svih vrsta jednostavno kliznu niz tkaninu. Cijela Gastro kolekcija pogodna je za unutarnju i vanjsku upotrebu. Odaberite između više od 200 različitih boja i uzoraka, kao i različitih tkanina - od grube do sitne teksture. S našim opcijama brendiranja, također nudimo mogućnost personalizacije IKONO namještaja koji se može prilagoditi bilo kojem korporativnom dizajnu Vaše tvrtke.

KOŽA

Pored naših poznatih tkanina za presvlaku, također nudimo i presvlake za unutarnji namještaj visokokvalitetnih Premium kožnih materijala do 3,5 mm debljine. Naši kožni materijali variraju kako po izgledu tako i po haptici. Od mekanih kožnih materijala s decentnim odsjajem, materijala u Vintage stilu, kožnih materijala s prirodnim obilježjima pa sve do materijala s grubom strukturom. Asortiman uključuje 19 kožnih inačica i do 750 varijacija u boji.

Liberty - više slobode za Vas!

stats

heading

Planiranje i
vizualizacija

Naš tim za planiranje sastoji se od dizajnera proizvoda i dizajnera interijera. Zajedno s Vama razvijamo kocept i stvaramo vizualizaciju kao osnovu za donošenje odluka. Surađujemo s Vašim arhitektima i projektantima.

stats

heading

ZA OSTATAK PONUDE
PRELISTAJTE KATALOG


  preuzmite katalog
stats

heading

Showroom

Ivano Bazeni d.o.o.
Crno 5, Crno
23 000 Zadar

heading

Kontakt

Distributeri za Hrvatsku
Eurogradnja d.o.o.
Nikole Šopa 9b
23 000 Zadar
Tel: +385 95 866 4875
Mail: ikono-croatia@ikono.de